Ivvár slåss mot oljan

De jobbiga skoluppgiften känns faktiskt lättsam när jag lyssnar på Ivvárs låt Jorri. Det samisk-norska bandet består av Jon Iver Eira Tellefsen – sång/gitarr, Magnus Langseth Kristoffersen – Gitarr/sång, Steffen Rasmussen – Bass och Magnus Tornensis – Trummer.

Jorri kan man även hitta på den norska skivan som kämpar mot bolagen som vill söka olja i vatten utanför Lofoten, Vesterålen och Senja. På plattan kan man även höra låtar från De Lillos, Moddi och Hanne Hukkelberg.

Vill man höra Ivvárs Jorri så lyssna på den HÄR.

Och om man vi stötta kampen mot oljan så kan man köpa den HÄR.

/M

One comment

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Share on Social Media