Bongg` Ante – Sami Albmot Luohti

Carl Bildts tweet (inlägg på microbloggen Twitter) berättade om en bomb i Oslo. Utanför bilfönstret såg jag landskapet mellan Övre Soppero och Idivuoma rusade förbi. Aftonbladets mobilsida visade en bild på en grå byggnad med södersprängda rutor.

Det var den 22 juli och då visste vi inte om massakern på Utöya. Det enda vi visste var att på väg till den 20 årsjubilerande festivalen Riddu Riddu i Manndalen/Olmmaivaggi. Ur bilens högtalare strömmade Ante Bongo kraftfulla jojk.

https://youtube.com/watch?v=7t3SY2V4J7o

One comment

  1. I know this web page provides quality depending content and other data, is there any other site which offers these kinds of information in quality?

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Share on Social Media